L’equip xativí segueix sense guanyar puntuar de casa aquesta temporada

El CD Olímpic va caure per 2-0 contra el Elche B passat dissabte. Els de Berna Ballester no van ser capaços de puntuar contra un filial que va saber llegir molt bé el partit i va aprofitar al màxim les seues ocasions.

Amb l’absència d’homes importants com Juanjo Calvo, Rafa Gimeno o Joan, Berna va estar condicionat a l’hora de plantejar el partit contra un filial il·licità que va sorprendre amb una estructura defensiva que va concedir molt poques opcions de crear perill.

Els locals es van avançar al minut 33 amb un bon gol de Diego Bri i van acabar de decantar el partit a favor seu al minut 66 amb una diana de Javi Gómez a l’eixida d’un córner.

Per part seua, l’Olímpic ho va intentar, però no va crear tant de perill com en altres ocasions i damunt va perdre altre jugador important per lesió. En aquest cas fou Rueda el que va haver de ser substituït després de patir un fort colp a la cara.

A la fi, nova derrota per a l’Olímpic lluny del Camp Murta, fet que els obliga a seguir aferrant-se a les victòries com a local per no despenjar-se en la classificació.