Un gol de Mikel Solís va igualar un duel que es va complicar quasi d’inici

El CD Olímpic va disputar ahir un nou amistós de pretemporada i ho va fer donant bones sensacions, tot i no estar encara prop de la que podria ser la seua millor versió. El duel, disputat en el Vicent Morera de Silla, va acabar en empat a 1 entre els xativins i un conjunt siller que competirà en la primera fase de la lliga en el grup nord de tercera, pel que no serà rival directe de l’Olímpic.

El partit va començar malament per als interessos de l’equip xativí. En el primer minut, Vicent Albert va sorprendre Luisma amb un remat des de la frontal de l’àrea i va posar per davant als locals. A partir d’ahir, l’Olímpic es va haver de refer a la recerca de l’empat i va tindre bons momets de joc. Abans del descans i després d’entrar al partit per una lesió del capità Berna Ballester, Mikel Solís va aprofitar una jugada d’estratègia per a posar l’1-1 al marcador.

En el segon temps el partit va guanyar en intensitat i l’Olímpic va tindre altre tram de bon joc amb un 11 plagat de jugadors fets en la categoria. El duel es va enrarir amb l’expulsió de l’ex de l’Olímpic Miguel Ardevinez. A partir d’ací i amb el Silla en inferioritat numèrica, els d’Abel Buades intentaren buscar espais sense aconseguir-ho amb claredat davant un rival molt ben armat defensivament.