Berna té a tota la plantilla disponible per a l’estrena en lliga

Diumenge a les 18:00 hores, el CD Olímpic afronta el seu primer partit de lliga de la temporada 2021-22. Serà el primer partit dels xativins en la nova Tercera Divisió RFEF, ja que van descansar la primera jornada.

Per a l’estrena lliguera, Berna Ballester tindrà a tots els jugadors disponibles, després que Juanjo i Tendillo hagen superat les seues respectives lesions. Per tant, el tècnic xativí tindrà on triar per conformar un onze de garanties per a lluitar per la victòria.

El rival, el FC Jove Español de San Vicent del Raspeig, aplega al Camp Murta amb la moral alta després de guanyar la setmana passada a un dels equips forts del grup com el Orihuela CF. L’equip dirigit per Antonio Moreno destaca per la seua solidesa defensiva, paper en el qual destaquen, entre altres, dos exjugadors de l’Olímpic com Luis Ortiz i Víctor Banegas.

El duel de diumenge serà el segon de la setmana per a l’Olímpic després del partit de Copa RFEF i estarà dirigit per Eric Santiago Vélez Echavarría, asistit per Fernando Subiela Durá i Iñaki Omarrenteria Escrivá.