El club ha anunciat la participació per videoconferència del responsable de SUDEVA Anuj Gupta

El CD Olímpic va realitzar ahir la pegada dels cartells anunciadors d’una doble assemblea de socis. El divendres 3 de juliol a les 19 h al CCX, el club xativí ha convocat als seus socis tant per a l’assemblea ordinària per tancar la temporada, com par a una extraordinària per convocar eleccions a la presidència.

De l’ordre del dia de l’assemblea ordinària, cal destacar que, tot i que SUDEVA porta vinculada a l’Olímpic des de l’estiu de 2018, han dividit en dues parts la donada de conters i explicació de la gestió de la temporada. Hi ha un punt per valorar la gestió de l’anterior President, Ricardo Mateu, fins a octubre i altre per fer el mateix amb l’etapa de la Junta Gestora.

Pel que fa a l’extraordinària, finalment, els actuals gestors del club han optat per tractar de complir amb els estatuts del club i convocar eleccions a la presidència, tot i que fa setmanes anunciaren que no tenien aquesta intenció.

Per últim, en la convocatòria es reflecteix que el club ha considerat possibilitar l’assistència d’Anuj Gupta per videoconferència com que no pot desplaçar-se fins a Xàtiva per les restriccions de mobilitat internacional a causa de la COVID-19.