Els socis deixen en suspens l’aprovació dels conters en una assemblea tensa i poc transparent

El CD Olímpic de Xàtiva va celebrar passat divendres una doble assemblea de socis al CCX. En l’assemblea ordinària, el més destacat va ser la no aprovació dels conters de la temporada.

En l’ordre del dia figurava per separat l’explicació dels conters del club fins a octubre i a partir del pròxim més. L’expresident Ricardo Mateu, va aprofitar la seua intervenció per a explicar els motius de la seua dimissió i que tota la documentació i conters de la seua etapa estava en l’assessoria que porta la comptabilitat del club, per tant, que estava a disposició de l’entitat.

D’altra banda, la Junta Gestora va exposar uns conters poc detallats i que no quadraven, fet que va provocar un encreuament d’acusacions entre els actuals gestors i l’anterior president, i la no aprovació dels mateixos per part dels socis.

Això si, de les dades presentades, cal destacar unes despeses de 228.041€ i uns ingressos de 155.702€. La partida més important mostrada fou la despesa en salaris que ascendeix a més de 160.000€ dels quals queden per pagar aproximadament 30.000€ que esperesen liquidar-se amb l’aplegada de dues subvencions per un muntant similar.

Encara en l’assemblea ordinària i després de diverses preguntes dels socis tractant d’esclarir els conters i de Mateu per conéixer la situació de diferents procediments judicials contra el club, el responsable del grup SUDEVA, Anuj Gupta, va realitzar un discurs en castellà per videoconferència per a agrair als aficionats el seu suport i anunciar un projecte ambiciós de cara a la pròxima temporada amb la intenció de disputar la promoció d’ascens.

Ja en el tram final de l’acte va tindre lloc l’assemblea extraordinària per convocar eleccions a la presidència del club. Els socis acordaren acurtar els terminis i que les mateixes se celebren el pròxim divendres 10 de juliol.

A falta de si es presenta alguna candidatura més, fet poc probable, SUDEVA té previst presentar l’oncle d’Anuj Gupta com el seu candidat a la presidència, ja que aquest sí que té la nacionalitat espanyola i podria ostentar legalment el càrrec fins que el mateix Anuj complisca tots els requisits legals.

La nova assemblea extraordinària està convocada per a divendres 10 de juliol  a les 19.30 hores de la vesprada al CCX. Des del Club informen que el cens electoral es podrà consultar a les oficines en horari de 19 a 20h de la vesprdada durant tota la setmana.