Els xativins empaten al camp del Recambios Colón i acumulen quatre partits sense marcar

La mala dinàmica del CD Olímpic està allargant-se més del que s’esperava i ja són cinc les jornades consecutives les quals l’equip xativí no guanya. A açò cal afegir que els darrers quatre partits els de Berna Ballester no han estat capaços de marcar cap gol. L’últim d’ells, el que van jugar ahir al camp del Recambios Colón, va acabar 0-0, el que almenys els va permetre sumar un punt.

El partit al Perdiguer va començar amb un canvi sorprenent en l’11 inicial de l’Olímpic, l’entrada del porter David en lloc de Viorel. El jove porter va estar prou segur en un duel en el qual l’equip xativí va entrar molt bé. Tanque va protagonitzar la primera aplegada perillosa dels visitants i, en el minut 12, l’Olímpic va gaudir d’una triple ocasió a l’eixida d’un córner. Rueda també va poder marcar, però l’última oportunitat del primer temps fou per als locals amb una rematada que va obligar David a realitzar una gran intervenció.

En la segona meitat, l’Olímpic ho va seguir intentant, però pràcticament no va generar ocasions per poder moure el marcador. Els canvis tampoc van sorgir massa efecte i, finalment, el partit va aplegar a la seua fi amb el 0-0 inicial.

Aquest punt no arregla una dolenta setmana en la qual l’Olímpic ha sumat 1 punt de 9 possibles, quedant-se ara, amb 21 punts, a cinc punts dels llocs de promoció d’ascens i sols tres per damunt dels llocs de descens.