Un gran gol de Nico Cabanes dóna tres punts molt importants a l’equip xativí

La ratxa de victòries del CD Olímpic segueix creixent després d’imposar-se per 1-0 al Jove Español de Sant Vicent. Novament, Nico Cabanes va ser l’autor del gol del d’un triomf que consolida als xativins en la quarta plaça i molt prop dels llocs de privilegi.

El partit va començar molt igualat i amb els dos conjunts imprimint molt de ritme al joc. A poc a poc, l’Olímpic va començar a aplegar amb regularitat a l’àrea rival, però sense crear ocasions clares. Ja en el tram final, les rematades locals van començar a ser més perilloses, però Francesc es va mostrar molt segur.

En la segona meitat, el Jove va eixir molt endollat i va dominar els primers minuts. L’Olímpic es va defendre bé i va començar a trobar espais al contracolp. De fet, a punt va estar Ekedi de marcar després d’una gran jugada de Leomar. Tot i que els xativins acusaren el desgast físic, defensivament estigueren molt segurs i ofensivament aplegaven amb cert perill. Després de diverses opcions per avançar-se, al minut 85 va aparéixer Nico Cabanes i amb un impressionant llançament va superar a Francesc per posar l’1-0 al marcador. A partir d’ahí, el Jove buscà l’empat, però no va ser capaç de superar la ferma defensa xativina.

Cal destacar que dissabte es va estrenar el nou marcador del Camp Murta i també que va estar present el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana Salvador Gomar. A més, l’estadi xativí està sent objecte d’algunes intervencions com la pintura de les graderies de general.