Els xativins finalitzaran la primera fase a casa contra el Novelda CF

En la vesprada d’ahir, la FFCV va donar a coneixer els calendaris dels dos grups valencians de Tercera Divisió de cara a la primera fase de la competició. Pel que fa a l’Olímpic, enquadrat al grup sud, l’inici de la lliga serà com a visitant al camp del Crevillent i el primer partit a casa serà la jornada 2 davant el Jove Español de Sant Vicent del Raspeig.

També cal destacar que les jornades 3 i 4 l’Olímpic s’enfrontarà a dos dels rivals més potents del grup com l’Eldense, al Nuevo Pepico Amat, i Intercity, al Camp Murta. Estos dos duels es repetiran en sentit contrari a finals de gener i principis de febrer. 

Com ja vam comentar al coneixer la composició dels grups, l’únic duel de proximitat en aquesta primera fase per als d’Abel Buades serà contra la UD SIA Benigànim. La visita al Municipal de Benigànim està prevista per a la jornada 5 el cap de setmana del 22 de novembre, mentre que la tornada serà en la jornada 14 prevista per al 14 de febrer. 

Pel que fa al tancament d’aquesta primera fase, el cap de setmana del 21 de març, el CD Olímpic disputarà l’última jornada com a local davant el Novelda CF.