Els alacantins s’imposaren amb tres gols en l’última mitja hora

Passat dissabte, el CD Olímpic va recuperar un dels partits ajornats per la COVDID-19, però no ho va poder fer de la manera desitjada. El CD Eldense va superar al conjunt blanc per un clar 3-0 gràcies a una bona segona part.

El primer temps va estar prou igualat. Els locals intentaren crear perill amb un joc prou directe, mentre que l’Olímpic apostà per buscar la profunditat per bandes amb Cabanes i Miki principalment. Les aproximacions més perilloses dels xativins aplegaren a pilota parada, però no van aconseguir el premi del gol.

En la segona meitat, els locals canviaren el seu plantejament i foren capaços de portar el partit al seu terreny. Després d’un primer avís, amb una mica de fortuna aplegà el primer gol local. Al minut 64 Litri es plantà davant de Viorel després d’un retruc i va definir bé davant el porter de l’Olímpic. El segon gol de l’Eldense fou obra de Fran Hernández, qui va connectar un gran llançament des de la frontal de l’àrea. Els alacantins sentenciaren amb un contracolp que finalitzà Pruden amb un tir potent i ajustat ja en el temps afegit.

Després de tres partits jugats, l’Olímpic sols ha sumat un punt de nou possibles i està molt lluny dels llocs desitjats en la classificació. És cert que l’equip de la Murta s’ha enfrontat a alguns dels rivals més forts del grup, però deu millorar ja els seus resultats si vol lluitar per l’objectiu fixat aquesta temporada, que no és altre que lluitar per l’ascens.