Juanmi no segueix al club després d’anunciar el seu fixatge per l’Eldense

En la jornada d’ahir, el CD Olímpic va sorprendre en xarxes socials amb una nova imatge corporativa de cara al curs vinent. El canvi en la gestió de les xarxes socials del club ha portat també un important canvi d’imatge de la mà del dissenyador Luis Mateu. D’una banda, el blau torna a imposar-se com a color principal junt amb el blanc per donar forma a un escut molt modernitzat, amb un disseny més acord a les tendències actuals. D’altra, cal destacar la presència de Berna Ballester i Fran Giménez en una imatge junt amb Abel Buades, fet que fa entendre que els dos centrals seguiran la pròxima temporada al club.

Qui no continuarà a l’Olímpic serà Juanmi Heredero. El lateral esquerre ja ha estat anunciat com a nou jugador del CD Eldense per a la temporada del centenari del club blaugrana. Amb aquesta baixa, l’equip xativí perd experiència i qualitat en el costat esquerre.

Per últim, cal recordar que el CD Olímpic té previst celebrar divendres una doble assemblea de socis per tancar la temporada 2019-2020 i convocar eleccions a la presidència del club.