Els xativins no podran comptar amb Aquino, l’únic davanter al planter

El diumenge a les 17 h l’Olímpic s’enfrontara al Muro al Camp Municipal La Llometa partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga À Punt Preferent.

L’equip de Xàtiva arriba a l’encontre amb ple de victòries. A la primera jornada de lliga va sumar els 3 punts davant el Promeses Sueca i el passat cap de setmana al minut 101 a la Murta va tornar a sumar 3 punts en aquesta ocasió enfront de l’Alberic. Per aquesta jornada Xavi Candel no podrà comptar amb Matias Aquino qui es perd el partit després de veure la cartolina roja la darrera jornada. Amb qui si podra comptar l’entrenador al 100% és amb Rueda qui abans de l’encontre de la setmana passada havia comptat amb uns dies de permís.

Per al partit en Muro l’entrenador i el seu cos tècnic tenen un xicotet trenca closques per davant amb la baixa d’Aaquino, l’únic davanter centre de l’equip. El mateix Xavi Candel ha manifestat que tenen diferents opcions tàctiques de cara al partit.

Davant un Muro, que també compta amb un planter molt jove i el factor camp a favor, La Llometa. El conjunt alacantí compta a tres punts al seu caseller. La primera jornada es va endur la victòria per 1 a 2 davant l’Alberic i en la segona jornada va caure davant l’olleria per 1 a 2.

L’Olímpic buscarà allargar la seua imbatibilitat en aquest inici de lliga. La intenció a pesar de la baixa sensible del seu davanter, sumar els tres punts per a seguir en la zona noble de la clasificacio.