Els de Berna Ballester s’enfronten a un dels equips més potents del grup com el CF Intercity

El CD Olímpic afronta diumenge a les 17:00 hores el segon partit de la setmana en el Poliesportiu Municipal de Sant Joan davant el CF Intercity, un dels equips més potents del grup i que ja va superar als xativins en la primera volta.

Per a aquest duel, Berna Ballester no té cap baixa, a falta dels entrenaments de hui i demà, i podria seguir apostant pel bloc que li ha permés sumar 4 de sis punts possibles en els darrers partits. D’altra banda, s’espera que puguen anar tenint minuts els jugadors nouvinguts més enllà d’un Leomar que sembla haver-se fet ja amb un lloc fixe als esquemes del cos tècnic xativí.

Enfront estarà un CF Intercity necessitat de punts, ja que el seu objectiu no és altre que l’ascens. Els de Sant Joan han canviat recentment de tècnic i esperen apropar-se tan prompte com puguen a Eldense i Elche B per lluitar per l’ascens en la segona fase. La dinàmica dels alacantins també es positiva després d’imposar-se per 4-1 al Benigànim. A més, cal destacar la presència al seu planter de jugadors molt destacats en totes les línies com Manu Herrera, Juanma Ortiz, Paco Peña, Cristian Herrera, Diego Piquero, David Torres o l’ex del CD Olímpic Víctor Banegas.