Abel Buades no podrà comptar amb Miguel Ardevinez, que segueix lesionat, ni tampoc amb Carlos Martínez, sancionat

El CD Olímpic rep diumenge a les 17:00 hores al Camp Murta la visita del Jove Español de Sant Vicent del Raspeig. Els xativins s’enfronten novament a un rival que està prou parell en la classificació, fet que atorga major importància al partit.

Per a aquest duel, Abel Buades no podrà comptar amb Miguel Ardevinez, que segueix lesionat, ni tampoc amb Carlos Martínez, sancionat per acumulació d’amonestacions. D’altra banda, diversos futbolistes arrosseguen molèsties físiques, sent Rueda qui més complicat té aplegar al partit després de patir un fort colp al peu en el partit contra el Crevillent.

Enfront estarà un Jove Español que suma a hores d’ara quatre punts més que l’Olímpic. L’equip alacantí està quallant una bona temporada i encara té opcions de lluitar per la promoció d’ascens, tot i no ser el seu objectiu inicial. A més, l’equip roget aplega a La Murta després d’imposar-se per 4-2 al Villarreal C.

El Jove compta amb futbolistes importants de la categoria com el porter Alberto o el davanter Benja Rayos, així com l’ex de l’Olímpic Luis Ortiz. Qui es perdrà el partit per sanció el migcampista Joaquín Calderón.

D’altra banda, el CD Olímpic ha informat que aquest diumenge estarà disponible la loteria del club amb motiu del sorteig especial del dia del pare del pròxim mes de març.