Torrent i Jove Español són els dos rivals a batre per part dels xativins

El CD Olímpic, després de tindre jornada de descans el darrer cap de setmana, comença el seu camí no en una sinó en dues competicions oficials aquesta setmana. Els de Berna Ballester jugaran dimecres i diumenge com a locals davant el Torrent CF i el FC Jove Español de Sant Vicent del Raspeig. 

Dimecres a les 20h, els xativins rebran al Torrent CF en la primera ronda de la Fase Territorial de la Copa RFEF, en el que serà l’estrena en competició oficial aquesta temproada 2021-22. Ex olimpistes recents com Ekedi, Kedra o Escobar formen part d’un potent planter amb el qual els torrentins tractaran de fer una gran campanya coincidint amb el seu centenari, però que l’Olímpic vol començar a complicar. 

Ja el cap de setmana, diumenge a les 18h, el CD Olímpic s’estrenarà en la Tercera Divisió RFEF enfrontant-se al Jove Español. Partit de lliga sempre complicat, però alhora important per començar a sumar i fer-se forts al Camp Murta, un fet que pot ser determinant aquesta campanya per a aconseguir els objectius. 

Els xativins començaran aquesta intensa setmana amb entrenaments hui i demà per preparar el partit de copa, mentre que la preparació del duel de lliga es realitzarà en les sessions previstes per a dijous i dissabte.

Pel que fa a baixes, l’única absència prevista és la de Tendillo, que ha tingut una pretemporada molt complicada amb una lesió muscular, primer, i un esquinç al turmell, després.