L’Atzeneta visita el Camp Murta amb Abel Buades a la banqueta

Demà dissabte a les 11:30 hores, el CD Olímpic rep al Camp Murta a l’Atzeneta UE. L’equip de la Vall és l’actual líder del Grup 6 de Tercera Divisió RFEF i sols ha perdut un partit en el que va de lliga. Per part seua, els xativins han demostrat ja la seua solidesa com a locals i esperen seguir mantenint-la tot i l’entitat del rival.

A més de per la proximitat geogràfica, aquest duel estarà marcat per la tornada al Camp Murta d’Abel Buades. L’actual entrenador de l’Atzeneta fou el predecessor de Berna a la banqueta de l’Olímpic i a més està acompanyat al cos tècnic taronja per altres ex del club xativí com el segon entrenador Diego Villanueva, l’entrenador de porters José Martínez i el preparador físic Adri Pérez, qui va estar a l’Olímpic durant la seua etapa de formació. A tots ells cal unir al davanter Keita Jr, qui va estar fa dues temporades a Xàtiva.

Per part de l’Olímpic, el duel serà especial per a Vicent Moscardó, qui ha protagonitzat un viatge d’anada i tornada entre el Camp Murta i El Regit.

De cara al duel de demà, Berna Ballester espera recuperar a Juanjo Calvo, però seguirà sense poder comptar amb Rafa Gimeno ni Joan. Per part seua, Abel Buades haurà de gestionar amb cura els minuts dels seus futbolistes, després d’haver jugat passat dimecres partit de Copa RFEF.