Els xativins mantenen la segona posició del Grup D a falta de tres jornades

El CD Olímpic es va emportar un punt de la seua visita ahir al Villarreal CF C. El partit va tindre dues parts ben diferenciades, sent l’Olímpic dominador de la primera. Aquest empat no varia massa una classificació en la qual els xativins encara tenen marge respecte als perseguidors.

El partit al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal va començar amb un Olímpic molt valent. Berna va apostar per exercir una pressió molt intensa i això va complicar de valent el joc dels locals. La primera oportunitat de gol va ser per als xativins després d’una treta de córner que va acabar amb un tir de Rueda que va anar fora per poc. La resposta del Villarreal C va significar un esglai important, ja que Forés es va plantar davant Viorel, però el seu tir se’n va anar desviat. Amb el pas dels minuts, l’Olímpic va seguir amb la seua aposta i va tindre bones oportunitats per avançar-se al marcador per mitjà de Farisato, Nico Cabanes i Rueda.

La segona meitat va ser ben diferent. El Villarreal C va agafar el control del joc i l’Olímpic va començar a patir. Els pas dels minuts i els canvis, alguns d’ells obligats, van passar factura als xativins. Al tram final, Viorel va aparéixer en diverses ocasions per evitar el gol dels locals i la defensa es va haver d’esforçar al màxim per frenar al conjunt groguet. Els últims minuts, l’Olímpic va patir un poc més en quedar-se en inferioritat en lesionar-se Mikel Solís i no poder fer més canvis, però l’equip xativí va ser capaç de resistir.