Els xativins protagonitzen una gran segona meitat contra el Silla

El CD Olímpic es va imposar per 1-2 al Silla CF en un partit vibrant. Passat dissabte, el conjunt xativí va guanyar el seu primer partit a casa aquesta temporada amb la presència de públic a la graderia i ho va fer remuntant el gol inicial del Silla.

El partit va començar amb un Olímpic poc encertat i un Silla molt ambiciós. Els visitants van gaudir de bones ocasions i van obligar a aparèixer al porter xativí Viorel. Abans de la mitja hora de partit, el conjunt siller es va avançar al marcador després d’un córner. Abans d’aplegar al descans, els visitants van poder ampliar la renda, però no ho van aconseguir.

Al segon temps tot va canviar. Frangi va estar a punt de marcar amb una gran rematada de cap a l’eixida d’un córner i, poc després, Leomar va perdonar després d’una gran jugada de Nico Cabanes. Els locals van tindre diverses ocasions més, però no va ser fins al minut 73 quan va aplegar l’empat. Farisato igualava el marcador després d’una gran centrada de Rafa Gimeno i dos minuts després Ekedi completava la remuntada amb altra gran rematada de cap, en aquest cas, assistit per Rueda. Amb el marcador en contra, els visitants pressionaren i van tindre un parell d’oportunitats per empatar. La més clara fou en el descompte amb un gol del porter Lucas que l’àrbitre va anul·lar per fora de joc.

Amb aquesta victòria, l’Olímpic fa un pas important per a apropar-se a la promoció d’ascens, ja que amplia el seu avantatge respecte al Silla, immediat perseguidor.