Disputaran set partits amistosos, abans de l’inici de la lliga

El CD Llosa ja te data per a l’inici de la pretemporada. El pròxim dia 8 d’agost el conjunt de Jose Enrique Lluch torna a posar-se les botes al Sequiol amb 21 futbolistes confirmats al primer planter.

Set partits amistosos són els que té programats el conjunt lloser abans de l’inici de la lliga el 18 de setembre.

Amb tan sols 3 dies de treball de pretemporada el Sequiol rebrà la visita del CD Olímpic el dia 12 d’agost. Seguidament, el dimarts 16 visitaran al Racing Algemesi i tres dies després el divendres 19 rebran a casa al CD Ontinyent. Seguidament, els de Jose Enrique Lluch afrontaran dos partits com a visitants consecutius. El primer serà el divendres 26, es mesuraran amb el Tous, que torna al futbol regional, després d’unes temporades d’inactivitat i el dimecres 31, viatjaran a la Vall d’Albaida per visitar a l’Aielo.

Amb 5 partits de preparació jugats arribaran al mes de setembre que rebran el dia 2 la visita del Llutxent i tancaran la pretemporada viatjant cap a la capital de La Costera per jugar davant l’Olímpic B, el divendres 9 de setembre.

Després d’aquests 7 partits de pretemporada, al CD Llosa, li restaran 7 dies per arribar al cap de setmana del 17 i 18 de setembre que serà el tret d’eixida per a la primera regional.