El CD L’Alcúdia de Crespins abandona els llocs de descens amb un important triomf

La jornada intersetmanal en la Regional Preferent sols ha estat positiva per a un dels representants de la Costera. El CD L’Alcúdia de Crespins va ser l’únic capaç de véncer i ho va fer per 4-1 davant un potent rival com la UD Carcaixent. Aquesta victòria és importantíssima per als alcudians, ja que els serveix per a eixir de llocs de descens i dependre d’ells mateixos per a aconseguir la permanència en les dues jornades de lliga que encara resten.

Per contra, la pitjor notícia la va protagonitzar el CD Llosa. L’equip del Sequiol va perdre contra el Promeses Sueca per 2-3, tot i avançar-se 2-0 en els primers 15 minuts. La derrota ha deixat als llosers sense opcions d’aconseguir la salvació i, per tant, tornaran a la Primera Regional el pròxim curs, posant fi a una curta etapa de dues temporades en Regional Preferent.

Per últim, la UD Canals va caure per 4-1 contra la UE L’Alcúdia. Els de Gabi, ja amb la permanència en la butxaca, es van veure superats per uns dels aspirants a la promoció d’ascens que, això sí, va anotar els dos primers gols de penal i no va sentenciar el partit fins als últims minuts.