Els de Rafi abandonen l’última posició de la taula amb els tres punts sumats

El CD Llosa va aconseguir ahir un triomf vital en la lluita per la permanència. El conjunt lloser va recuperar el partit contra el CD Enguera, ajornat el passat novembre, aconseguint una important i ajustada victòria per 2-1.

Després d’aplegar al descans 0-0, la segona meitat va començar molt be per als de Rafi. Carlos Muñoz va avançar als blanc-i-blaus al marcador, però l’alegria no va durar massa. L’Enguera va empatar 5 minuts després. Tot i això, els locals van reaccionar i Dennis va marcar el 2-1 definitiu.

Amb aquesta victòria, la segona de la temporada, el CD Llosa deixa de ser cuer i s’aproxima als llocs de permanència retallant distancies a rivals directes, entre ells, el mateix Enguera.