Punt agre-dolç per a la UD canals

Dos duels per als equips de la Costera, que els enfrontaven amb els millors conjunts de la lliga tal com reflecteix la classificació.

EL CD l’Alcúdia de Crespins va rebre al Camp Nou Jose Gramaje a la UD Castellonense de Iñaki Rodríguez. Els locals molt prompte van començar a fer els deures i al minut 6 ja manaven al marcador amb el gol de Carles Paz. Al minut 23 ampliaven distancies a l’electrònic i el golejador Victor Muñoz posa Terra pel mig. Malauradament, al minut 32 d’encontre Josep Colomer encaixava gol en pròpia que li va permetre a la UD Castellonense retallar distancies abans del pas pels vestidors. Als primers minuts de la segona part els visitants li donaven la volta al marcador mitjançant Marcos Campos i Natalio que culminava la remuntada. Els de David Barbera es van quedar sense puntuar en un partit que se’ls va posar molt de cara.

Per la seua banda la UD Canals va sumar un punt en la seua visita al lider la UD Quart de Poblet, que sap un poc amarga. Els de Esteban Cana tenien un partit molt complicat davant un rival molt seriós i de molta qualitat. A punt d’arribar al descans Juanpe aparentava als canalís i sumaven de forma momentània els 3 punts. Després del pas pels vestidors, els locals eren qui havien d’arriscar. Quan pareixia que els tres punts viatjarien cap a la Costera va aparèixer sobre el xiulet final Victor Castella per a posar l’1 a 1. Repartiment de punts a la fi dels 90 minuts.