Els d’Alberto Talón remunten el gol inicial de Boluda per al Llosa

En la vesprada d’ahir es va disputar el derbi comarcal entre el CD L’Alcúdia de Crespins i el CD Llosa corresponent a la Jornada 2 del Grup IV de Regional Preferent, que va estar ajornat fa moltes setmanes. Els locals van aconseguir la victòria per 2-1 amb un gol al temps de descompte que va significar la recompensa a la seua insistència.

El CD Llosa es va avançar al cap de 16 minuts amb una bona rematada de Boluda a l’eixida d’un córner. Poc després, Rafa Calatayud igualava el marcador amb un espectacular remat des de l’interior de l’àrea. Encara en el primer temps, el Llosa es va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió d’Ivan Ballester per doble amonestació.

Ja a la segona part i amb un jugador més, l’Alcúdia es va bolcar en atac, però no va ser fins al temps afegit quan Omar va aconseguir completar la remuntada.

Amb aquesta victòria, el CD L’Alcúdia de Crespins acaba aquest 2020 històric en una còmoda sexta posició a falta de disputar fins a 3 partits ajornats. Per part seua, el CD Llosa, que jugarà el dia 29 contra la UE l’Alcúdia, suma sols 4 punts en 5 partits i és tretzé.