Els penals van decidir el guanyador de la cinquena eliminatòria de “La Nostra Copa”

El conjunt de David Barberà va sumar la quarta victòria consecutiva des de l’arribada del tècnic canalí a la banqueta. Per contra el Racing de Xàtiva no està passant pel millor moment de la temporada tot i que recordem que la darrera eliminatòria va ser capaç d’eliminar a l’Olleria, equip de la Preferent.

Els primers minuts d’encontre van ser molt disputats a La Murta en els que els dos equips volien ser protagonistes. La primera jugada amb sensació de perill va arribar al minut 15, en una rematada de l’Alcúdia en la treta d’un córner però que l’esfèric no va trobar porteria. A poc a poc amb els pas dels minuts els de David Barberà van anar fent-se amb el baló, però el Racing és mostrava molt sòlid i vertical quant recuperava la possessió. Sobre la mitja hora d’encontre l’Alcúdia de Crespins gaudia de més oportunitats de gol però sense aconseguir veure porteria. Amb l’empat a zero es va arribar al descans.

L’inici de la segona part va tindre un ritme asfixiant per part dels visitants, que seguien trobant-se amb un rocós Racing. Els de Jose Alarcon a punt van estar de cantar gol després de què un baló retrucat tocara el pal. En el transcurs del segon temps es van començar a menejar les banquetes amb una Alcúdia que continuava millorant i amb el Racing que acusava la falta de ritme. En els instants finals d’encontre els visitants van gaudir de múltiples ocasions, però no van estar encertats en el remat. I ja amb els 90 minuts reglamentaris complits l’àrbitre va decretar el final amb empat a 0. Els penals decidirien al guanyador.

Una tanda de penals on els protagonistes van ser els porters que van estar encertats baix pals. Al remat L’Alcúdia de Crespins es va imposar per 3 a 4 aconseguit així la classificació per a la pròxima ronda.