Els d’Alberto Talón han començat amb bon peu la temporada tot i els ajornaments patits

El CD L’Alcúdia de Crespins sembla no haver acusat en excés la falta de ritme en la seua estrena aquest curs. Els alcudians van demostrar que estan a l’altura de la Regional Preferent estrenant-se amb victòria per 3-2 davant L’Olleria CF.

El partit no va ser gens fàcil per als locals. El conjunt de la Vall es va posar per davant al cap de deu minuts amb un gol d’Emilio. Això sí, la reacció no es va fer esperar, ja que Portu va igualar el marcador poc després. Encara en el primer temps, els d’Alberto Talón van tindre bones ocasions per completar la remuntada, però no va ser fins a la segona meitat quan aplegaren els gols. Al minut 60, Paulino va anotar el 2-1 amb una bona rematada i Alex, al contraatac, posava distància al minut 80. A partir d’eixe moment, l’Olleria pressionà de valent, però sols va ser capaç de marcar al minut 93, sense temps ja per a optar a l’empat.