El Canals cau derrotat en un duel, on el líder era el favorit

El dissabte el camp Quatre Camins de Canals acollia el duel entre la UD Canals i el líder la UD Carcaixent. Partit que ja es suposava molt complicat per als de Rafi Bañón. Els visitants molt prompte van demostrar el perquè del primer lloc a la classificació. Al minut 5 Carlos Calatayud avançava als seus al marcador. Però la UD Canals va buscar l’empat i quasi a la mitja hora de joc, Juanpe posava l’1 a 1 des dels 11 metres. Salva Pla abans d’arribar al descans tornava a posar per davant als de la Ribera.

Ja en el segon temps, primer minuts fatídics per als de la Costera, Juancar, en primer lloc, i poc després Aranda donaven avantatge de dos gols al marcador favorable a la UD Carcaixent. Els de Rafi van retallar distàncies posant el 2 a 4, però Ivan Pérez a 9 minuts per al final de l’encontre va anotar el definitiu 2 a 5.

Per altra banda, el CD l’Alcúdia de Crespins segueix amb el peu en l’accelerador. Ahir visitava a l’Alaquàs i Walter en un duel directe per la salvació. Els de David Barberà al primer temps van deixar el partit encarrilat amb dos gols de Victor Muñoz. En la segona part no van donar opció a la remuntada i de nou Victor Muñoz anotaria per als Seus. Ja amb el temps 90 minuts complits Josep Colomer anotaria el definitiu 0 – 4 que li permet al conjunt de l’Alcúdia de Crespins començar a creure en eixir de la zona roja de la classificació.