El club xativí ha començat també les jornades de portes obertes

El pròxim cap de setmana, el Club Bàdminton Xàtiva torna a la competició. D’una banda els esportistes sèniors Carlos Martínez, José Luis Llopis i M. José Mompó es desplaçaran fins a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas per a participar en la primera prova del Circuit Nacional Sènior que es disputa del 10 a l’11 d’octubre.

D’altra banda, el diumenge 11 d’octubre se celebra en la localitat de Teulada la tercera jornada corresponent a la Lliga Autonòmica de Clubs de la temporada passada. Aquesta prova va ser ajornada a causa de l’alerta per temporal que es va declarar la setmana en què havia de disputar-se.

L’equip del Club Bàdminton Xàtiva – Caixa Popular es troba classificat en tercera posició i li esperen dos encreuaments complicats contra el CB Teulada i el CB Sant Ferran de València A, actual líder de la classificació, que decidiran la posició final dels xativins en aquesta lliga. L’equip afronta aquesta última jornada amb confiança a realitzar un bon paper i tancar aquest retorn a la Lliga Autonòmica de manera excel·lent malgrat la joventut de l’equip i inexperiència dels jugadors en aquesta mena de competició.

En l’apartat dedicat al foment de l’activitat física entre els xativins i concretament la modalitat del bàdminton, a partir del dimarts 6 d’octubre tornen les Jornades de Portes Obertes. Aquestes sessions es prolongaren durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020.

Aquestes jornades es desenvoluparen els dimarts de 21h a 22h en el Pavelló Municipal de Voleibol i estan destinades als majors de 18 anys que vulguen acostar-se i descobrir el bàdminton al costat dels esportistes del Club Bàdminton Xàtiva.

Com els anys anteriors el club xativí posarà a la disposició dels assistents tot el material necessari per a la pràctica esportiva.

Finalment, en la part formativa i d’actualització constant, el tècnic del CB Xàtiva Javier Alcázar participarà en una nova edició del Clínic Se Busca Campeón.

Des del divendres 8 al diumenge 11 d’octubre se celebrarà el Clínic de 2020. Esta edició de l’esdeveniment, destinat als tècnics dels clubs que formen part del programa de tecnificació nacional, es desenvoluparà en format en línia i es compondrà de sis xarrades que abastaran diferents aspectes relatius a la formació de joves esportistes.