Thomas Wandschneider es troba participant en els Jocs Paralímpics de Tòquio

Aquesta setmana, els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva reprenen l’activitat esportiva oficial amb diverses competicions.

El més destacat és la participacó de Thomas Wandschneider als Jocs Paralímpics de Tòquio. El jugador del CB Xàtiva ha perdut en els dos partits disputats hui, però encara te per davant dos enfrontaments més en la jornada de demà.

Ja el cap de setmana, la localitat aragonesa de Alfajarín acollirà una nova prova del Màster Joves de les categories Sub15 i Sub-19 en el qual prengueren part 4 esportistes del CB Xàtiva: Ximo Torres, Sarai Ramón, Andrea Orquín i Jesús Cimas, tots ells competiran en la categoria Sub-15.

D’altra banda, Elx serà l’escenari triat per la Federació Espanyola de Bàdminton per a la celebració de la primera prova del Circuit Nacional de AirBadminton. Aquesta primera prova comptarà amb quatre equips d’àmbit nacional entre els quals es troba el Club Bàdminton Xàtiva. L’equip xativí estarà format pels següents esportistes: Julio Martín, José Luis Llopis, Santiago Villanueva, M. José Mompó i Maria Sanz.

Aquest mateix cap de setmana M. José Mompó també viatjarà a Guadarrama per a participar en el Torneig Territorial Sènior que es disputa en la localitat madrilenya. L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 5 de setembre i reunirà un total de 91 esportistes de la categoria sènior. L’esportista xativina competirà com és habitual en la prova de dobles femení al costat de Silvia Rueda i en la de dobles masculí al costat de Gustavo López.