Carlos Martínez i M. José Mompó estan mesurant-se amb els millors jugadors internacionals 

El CB Xàtiva segueix participant en competicions imporntants i, en aquest cas, cal destacar la participació dels esportistes séniors Carlos Martínez i M. José Mompó en el Campionat del Món Sénior que està disputant-se a Huelva aquesta setmana. 

D’altra banda, el darrer cap se setmana, Andrea Orquín va representar al club xativí en el Campionat d’Espanya Sub-15 celebrat a Ponteareas. Els problemes sorgits l’últim moment la va deixar com a única repreentant del club i sols va poder competir en la prova d’individual femení, on no va poder superar a la ovetense Sara Siscar en setzens de final.

A més a més, dissabte passat es va celebrar una jornada de tecnificació esportiva on es van concentrar un total de catorze jugadors dels clubs de Manises, Sant Fernando de València, Enguera i Xàtiva. La jornada va estar dirigida pel tècnic Juan Fernández (CB San Fernando de València). El Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb dos representants, els germans Cimas i amb el tècnic Javier Alcázar.

Agenda esportiva

El pròxim dissabte,a partir de les 9:30 h, el Pavelló Municipal Francisco Ballester de Xàtiva acollirà la primera jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví, on hi haurà presència xativina de la mà dels dotze esportistes del Club Bàdminton Xàtiva i de l’Escola Esportiva Municipal de Bàdminton Xàtiva.