Vicent Molina, David Palop i Hugo Medina aconsegueixen el triplet en IM Sub-17

Passat dissabte, Teulada va ser l’encarregada d’acollir el Campionat Autonòmic dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” corresponent a les categories infantil i cadet. El Club Bàdminton Xàtiva va viatjar fins allí amb una representació de deu esportistes classificats que van representar a l’entitat tant en les proves d’individuals com en les de dobles.

L’actuació dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva va ser molt destacada sobretot en la categoria cadet on van aconseguir 6 de les 9 medalles aconseguides.

En la categoria Sub-17, en la prova d’individual masculí, es van classificar com a primers de grup Vicent Molina i David Polop. La final va caure del costat de Vicent Molina després d’imposar-se per 21-15 i 21-13. La tercera posició va ser per a Hugo Medina, completant d’aquesta manera el triplet xativí.

En la prova de dobles la història es tornava a repetir i David Polop i Vicent Molina es classificaven en el grup a per a la final. En el grup B es van disputar la plaça en la final la parella formada per Jaume Tur / Hugo Medina i la de Carla Pérez /Alex Pérez en un partit amb un primer set molt igualat però que finalment va caure del costat d’Hugo i Jaume. D’aquesta manera Alex i Carla Pérez aconseguien el bronze i la final va enfrontar a Vicent/David enfront de Jaume/Hugo on David i Vicent van dominar amb autoritat.

En la categoria Sub-15, Jesús Cimas es va classificar com primer del grup A, però va caure en la final havent-se de que conformar amb la medalla de plata. En la prova d’individual femení Andrea Orquín també va aconseguir el passe a la final, obtenint també la segona posició. Finalment en la prova de dobles, Jesús Cimas i Andrea Orquín van aconseguir una nova medalla de plata. 

Agenda esportiva

El pròxim cap de setmana el Club Bàdminton Xàtiva continua amb la seua activitat esportiva amb diverses eixides. D’una banda MªJosé Mompó viatja fins a Castella-la Manxa per a participar en els TTR que es disputen en aquesta comunitat al llarg del cap de setmana. El dissabte 3 de juliol prendrà part en el TTR que se celebra en la localitat de Toledo i el diumenge 4 de juliol competirà novament a Cobisa.

També en la jornada del dissabte 3 de juliol, Vicent Molina, Martina Molina i Maria Sanz es desplaçaran fins a Múrcia per a participar en el Múrcia TTR que se celebra en San Pedro del Pinatar.

I finalment en el pla social el Club Bàdminton Xàtiva organitza divendres que ve 2 de juliol la tradicional festa de l’aigua i berenar per als esportistes més joves de l’entitat i amb això donar per tancada aquesta primera meitat de la temporada i donar pas als mesos d’estiu en els quals no hi ha competició oficial. Els esportistes adults també gaudiren com és costum de la jornada de convivència que s’organitza al costat dels companys del Club Bàdminton Enguera i que consta d’un xicotet torneig i posterior sopar.