El club xativí treballa en sessions dobles per a aplegar el millor possible al camp de setmana

El Club Bàdminton Xàtiva encara aquesta setmana amb diverses sessions dobles d’entrenament per a preparar els dues cites del pròxim cap de setmana.

Un total de set esportistes pertanyents a les categories Sub-13 i Sub-17 es desplaçaren divendres que ve fins a Cartagena per disputar el Màster Joves. Aquest torneig reunirà un total de 109 esportistes del territori nacional i serà la primera prova per a veure com estan els jugadors del CB Xàtiva després de reprendre els entrenaments presencials.

El club xativí estarà representat en la categoria Sub-13 per Feliu Terol i Martina Molina i en la categoria Sub-17 per Maria Sanz, David Polop, Vicent Molina, Hugo Medina i Adrián Ramón que buscaran aconseguir uns punts importants de cara a la classificació per al C.Espanya.

D’altra banda, la jornada dominical estarà marcada per la disputa del Campionat Autonòmic Sub-19 i Sènior on el Club Bàdminton Xàtiva també tindrà representació. El Pavelló Municipal de la Fuensanta de València reunirà un total de 87 esportistes que buscaran proclamar-se campions autonòmics de les seues respectives categories, entre ells, set jugadors xativins. Andrea Orquín i Jaume Tur en la categoria Sub-19, i M. José Mompó, José

Luis Llopis, Santiago Villanueva, Julio Martín i Carlos Martínez en la categoria sènior.