L’equip xativí competeix en la Lliga de Clubs de 2a Divisió

Diumenge passat, la localitat alacantina de Teulada es va convertir en la seu de la primera jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs i de la Lliga de Clubs de 2a Divisió de la Comunitat Valenciana de la temporada 2021-2022.

El Club Bàdminton Xàtiva – Caixa popular afrontava en aquesta temporada un nou desafiament en competir en una divisió superior, la Lliga de Clubs de 2a Divisió, i l’inici no va poder ser més positiu, ja que en acabar la primera jornada el club xativí ocupa la segona plaça del grup empatat a punts amb el primer classificat després d’imposar-se en els dos primers duels disputats.

Agenda esportiva

Aquesta setmana, els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva, Adrián Ramón, David Polop, Hugo Medina i Vicent Molina es desplaçaran a Granollers per a disputar, del 12 al 14 de novembre, el Campionat d’Espanya de Bàdminton de la categoria Sub-17.

D’altra banda, Carlos Martínez es desplaçarà fins a Castella-la Manxa per a participar en el TTR que se celebra el dissabte 13 de novembre en la localitat d’Albacete i que reuneix diverses categories d’esportistes entre elles la sènior en la qual competirà el jugador xativí. Carlos afronta aquesta nova competició com a part del programa de preparació de cara al Campionat del Món, i amb la intenció de mantenir el ritme de competició.