Els xativins van ratificar la tercera plaça després d’imposar-se en els dos últims duels

L’equip de Lliga Autonòmica de Clubs del CB Xàtiva es va desplaçar diumenge fins a la localitat alacantina de Teulada per a participar en la tercera i última jornada de l’edició 2019-2020.

El C.B Xàtiva – Caixa Popular arribava com a tercer classificat i amb la intenció de mantindre la posició després d’aquesta última jornada que els va enfrontar als lideres de la lliga, el CB San Fernando de València i el CB Teulada.

 
El primer encreuament del matí va ser contra el CB Teulada al qual el club xativí va superar per 3-2, mentre que en el segon duel els xativins es van veure les cares amb el CB San Fernando de València a qui van superar per idèntic marcador.

 
La classificació final de la Lliga Autonòmica de Clubs de la Comunitat Valenciana en la temporada 2019-2020 va ser la següent:

1 – CB Teulada
2 – CB Aspe
3 – CB Xàtiva

L’equip del Club Bàdminton Xàtiva aconsegueix d’aquesta manera l’objectiu de consolidar la tercera posició. Destacar que el segon i tercer classificat van aconseguir el mateix nombre de punts i que l’ordre de les places es va decidir en funció de les estadístiques reeixides durant la lliga.

Un resultat positiu per als xativins que tornaven a la Lliga Autonòmica de Clubs i que partien amb l’objectiu d’afegir noves experiències i formació per a un equip fonamentalment format per joves esportistes. I que fruit de la bona faena realitzada per aquests s’ha materialitzat en aquesta tercera plaça.