Els joves esportistes del club xativí tornen del TTR d’Enguera amb 8 medalles

Els joves esportistes del CB Xàtiva es van desplaçar el passat dissabte a Enguera per a disputar un nou torneig d’àmbit territorial. El club xativí va comptar amb la participació de deu esportistes que van competir en totes les categories que posava en lliça aquesta competició.

Aquesta va ser una magnífica jornada per als integrants del CB Xàtiva que es va saldar amb un total de 3 ors, 3 plates i 2 bronzes i amb una llista de tasques per a continuar treballant i millorant cada dia per a poder seguir amb aquesta línia de resultats positius.

En categoria Sub-11, Arnau Ballester que va aconseguir imposar-se en tots els partits del grup, així com en la final davant Mauro Juan del CB Onil. En la prova de dobles masculí, Arnau va participar al costat de Marc Martín del CB San Fernando de València i van disputar la final del torneig enfront de la parella local formada per Ricardo García i Gorka Santonja. Una final que va resultar molt igualada i que va caure del costat d’Arnau i Marc, aconseguint d’aquesta manera el seu segon or.

En la categoria Sub-15 en la prova de dobles mixt Andrea Orquín i Jesús Cimas aconseguien la primera plaça del grup B que els va donar la classificació directa a la final del torneig. El duel contra la parella del CB Drop València formada per Sara Sáez i Quique Gil es va resoldre en favor dels de la ciutat del Túria, havent de conformar-se els xativins amb la plata. En l’apartat individual masculí, Jesús Cimas i Ximo Torres quedaven classificats com a primers dels seus respectius grups aconseguint l’accés al quadre final on desgraciadament es van creuar en quarts de final. Jesús es va imposar a Ximo, aconseguint el passe a les semifinals on va caure davant Mateo Fernández, havent-se de conformar amb la tercera plaça. En l’apartat femení, Andrea Orquín va aconseguir el passe a la fase final. Andrea es va enfrontar en semifinals a Ángela Viray a la qual va superar per a plantar-se en una nova final enfront de Sara Sáez. En aquesta ocasió l’esportista xativina va estar molt prop de donar la sorpresa, però no ho va aconseguir. Segona plata del dia per a Andrea que tancava una bona actuació.

Finalment, en la categoria Sub-19 el CB Xàtiva comptava amb la participació de cinc esportistes Sub-17. En la prova de dobles mixt, la parella formada per Maria Sanz i Vicent Molina aconseguien la primera posició del grup. Ja en la fase final del torneig es van enfrontar a la parella formada per Lucía Chorques i Aaron López als quals van superar per a fer-se amb l’or. En el dobles masculí, Vicent Molina i David Polop aconseguien la primera plaça del grup B i l’accés a la final del torneig enfront de la parella formada per Natxo Cervelló i Jorge Jerez. Els xativins després d’un mal primer set van intentar plantar cara a una de les parelles capdavanteres del panorama nacional per a acabar cedint i aconseguint una segona plaça.

2 ors i 4 plates en el TTR de Las Torres de Cotillas

D’altra banda, també dissabte, els jugadors séniors Santiago Villanueva, Julio Martín, Carlos Martínez, José Luis Llopis i M. José Mompó es van desplaçar fins a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas per a participar en el Torneig Territorial Ranquejable.

En la categoria de +60, la parella formada per Santiago Villanueva i Carlos Martínez van aconseguir la medalla d’or en DM després de guanyar tots els partits de la lligueta. En l’apartat individual, Santiago Villanueva va aconseguir la plata després de jugar-se la primera posició enfront de José Belmente. D’altra banda, Carlos Martínez va quedar en quarta posició en veure’s obligat a descendir de categoria i a enfrontar-se a esportistes fins a deu anys més joves que ell.

En la cateogira +50, José Luis Llopis va aconseguir la plata després de caure en el partit decisiu enfront d’Ignacio Moreno.

En la prova de dobles masculí +40, Julio Martín i José Luis Llopis es van fer amb la medalla d’or en imposar-se en tots els partits de la lligueta sense cedir cap set.

En la categoria de +30 la parella formada per Julio Martín i M. José Mompó van aconseguir la medalla de plata després d’un bon torneig.

Per últim, M. José Mompó va participar en la prova d’individual femení de la categoria +35 aconseguint una plata molt meritòria després de molts mesos sense competir en proves individuals.

Agenda esportiva

El pròxim cap de setmana els esportistes de categoria Sub-15 del CB Xàtiva, Sarai Ramón, Ximo Torres, Andrea Orquín i Jesús Cimas, es desplaçaran fins al Campello per a participar en la prova nacional del Màster Joves Sub-15 i Sub-19.