Els esportistes del club xativí continuen competint per tot el territori nacional

La temporada de bàdminton arriba al seu equador i, encara que l’activitat competitiva disminueix, els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva continuen competint per tot el territori nacional.

El passat cap de setmana es van desplaçar Maria Sanz, Vicent Molina i Martina Molina a San Pedro del Pinatar, mentre que M. José Mompó va viatjar fins a Toledo. Després de la seua participació en els corresponents TTR van tornar a Xàtiva amb un total de 7 medalles.

En terres murcianes, en la categoria Sub-13 va participar Martina Molina en les proves d’individual i dobles mixt. En la prova d’individual, Martina va aconseguir l’or gràcies a un torneig quasi impecable. D’altra banda la prova de dobles mixt la va disputar al costat del company del CB Teulada Germán Ripoll, aconseguint també la medalla d’or. 

En la categoria Sub-17 els representants xativins van ser Vicent Molina i Maria Sanz. En la prova d’individual masculí Vicent va aconseguir la segona plaça en el torneig després de caure en la final. En l’apartat femení, Maria Sanz es va haver de conformar amb el bronze en caure en semifinals contra l’alacantina Inés Costero. Per últim, en la prova de dobles mixt, Maria i Vicent es van emportar una nova medalla plata en aquest torneig. 

Per part seua, M. José Mompó va viatjar aquest passat cap de setmana fins a Castella-la Manxa per a participar en dos TTR.

Dissabte, en la prova de dobles femení MªJosé i Cristina van aconseguir un disputat i merescut or. En la prova de dobles mixt M. José Mompó i Gustavo López van estar molt prop d’aconseguir un nou or, però van caure en la final. 

Diumenge, M. José va participar en la prova de dobles mixt al costat de Gustavo López per a aprofitar l’oportunitat i disputar més partit junts. En aquesta ocasió no van poder superar la fase de grup en quedar en segona posició després de perdre en un de les enfrontaments. 

Agenda esportiva

M. José Mompó viatja fins fins a Múrcia per a participar en el TTR Sènior que es disputa en la localitat de Las Torres de Cotillas i que li servirà per a continuar preparant les pròximes cites nacionals i internacionals de fi de temporada.

D’altra banda, durant aquest mes de juliol, els esportistes que participen en les competicions autonòmiques i nacionals intensificaren els seus entrenaments amb la finalitat de poder arribar en les millors condicions al tram decisiu de la temporada 2021.

A més, el tècnic del Club Bàdminton Xàtiva Javier Alcázar,participara en les jornades del Pla de Formació Complementària 2021 organitzades per la Federació Espanyola de Bàdminton i que seran a càrrec del Seleccionador Nacional alemany, Diemo Ruhnow i que se centraran en continguts relacionats amb les proves de dobles.