1 Or, 3 plates i 3 bronzes conformen el magnífic balanç dels esportistes xativins

La localitat murciana de Las Torres de Cotillas es va convertir del 5 al 7 de desembre en l’epicentre del bàdminton nacional amb la disputa del Campionat d’Espanya Sènior corresponent a la temporada 2019-2020. El Pavelló Municipal Mireia Belmonte va acollir durant aquest campionat a un total de 148 esportistes provinents de tot el territori espanyol, entre ells quatre representants del Club Bàdminton Xàtiva Carlos Martínez, Santiago Villanueva, José Luis Llopis i Mª José Mompó.

El balanç després de la disputa del campionat va ser molt positiu per als quatre esportistes del Club Bàdminton Xàtiva perquè tots ells van aconseguir pujar al podium i tornar amb almenys una medalla. En total van ser set medalles que es van repartir de la següent manera: Santiago Villanueva Campió d’Espanya en dobles masculí categoria D i bronze en individual, Carlos Martínez subcampió d’Espanya en les proves d’individual, dobles mixt i dobles masculí de la categoria SV+, José Luis Llopis bronze en dobles masculí C1 i MªJosé Mompó va aconseguir un altre bronze en dobles femení en la categoria B1+ B2 i la cinquena plaça en dobles mixt A1+ A2.

Sarai Ramón i Ximo Torres inicien el circuit aleví amb 4 victòries

La jornada del passat dissabte, Xàtiva va ser seu de la primera jornada dels XXXIX “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví (Sub-13). Els xativins Ximo Torres i Sarai Ramón van complir amb les expectatives i van iniciar aquesta edició amb victòries en les proves d’individuals i en les de dobles, tancant la jornada amb 4 victòries cadascun d’ells.