Els xativins tornen amb dos ors, dues plates, un bronze i un destacat paper en les proves de dobles

Dissabte passat 21 de novembre els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a Enguera per a participar en el Torneig Territorial que es va centrar en les categories Sub-13 i Sub-17.

En categoria sub-13, en la prova de dobles mixt la parella xativina formada per Sarai Ramon i Ximo Torres es va penjar l’or. En la prova d’individual femení Sarai Ramón va aconseguir arribar a la final pero va caure davant Ivayla Valentinova, havent-se de conformar amb la plata. 

En sub-17, en la prova de dobles masculins, la parella formada per Vicent Molina i David Polop es va classificar primera del grup A i la formada per Hugo Medina i Adrián Ramón va obtindre la segona plaça del grup B, obtenint ambdues el passe a la fase final del torneig, on van protagonitzar l’encreuament de semifinals. Vicent i David es va imposar amb claredat, però van caure en la final. En el dobles mixt, Adrián Ramón i Maria Sanz van tancar el torneig sense cedir cap set al llarg la qual cosa els va valdre un merescut or.

MªJosé Mompó aconsegueix dos bronzes en el Circuit Nacional Sènior

També en la jornada de dissabte MªJosé Mompó va participar en una nova prova del Circuit Nacional Sènior a Sant Llorenç d’Hortons. En la prova de dobles mixt, categoria A2,va formar parella amb Sergio Tallante del CB Leganes i van aconseguir el bronze. I en la prova de dobles femení va aconseguir una nova la medalla de bronze al costat de Silvia Rueda també del CB Leganés.

El C.B Xàtiva-Caixa Popular aconsegueix la primera victòria en la Lliga Autonòmica de CLubs 20-21

El cap de setmana es va tancar en la localitat alacantina de Teulada amb la disputa de la jornada inaugural de la Lliga Autonòmica de Clubs.

En aquesta primera jornada, l’equip del CB Xàtiva-Caixa Popular estava format pels següents jugadors Maria Sanz, Andrea Orquín, Lucía Chorques, Vicent Molina, David Polop i Vicente Molina. Al llarg del matí del diumenge es van enfrontar als clubs d’Aspe i Drop València.

Contra el CB Aspe, el club xativí es va imposar en el DF i el IM però no va aconseguir sumar el punt definitiu en un dels dobles restants, perdent per un ajustat 3-2.

El segon enfrontament contra el C.B Drop València, els xativins van aconseguir imposar-se en el DM, DF, IM i IF col·locant el marcador final en 4-1 a favor seu.

Després de la disputa de la primera jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs de la Comunitat Valenciana el C.B Xàtiva-Caixa Popular ocupa la tercera posició en la classificació provisional.