Un grup de 20 entrenadors i entrenadores han estat escollits per a conduir la formació dels esportistes

El CB Genovés ha tornat a les pistes aquesta setmana. Més de mig any sense poder portar a la pràctica una activitat que gira al voltant d’un esport que el propi club considera com un esport per a persones intel·ligents. 

Per a aquesta tornada als entrenaments i de cara a la nova temporada, el club ha tornat a apostar clarament per un grup d’entrenadores i entrenadors que ha nascut des del propi club i que ha viscut tota la seua etapa de jugador/a amb la forma de funcionar del CB Genovés. Un grup de formadors/es amb experiència i amb ganes de tirar endavant un projecte que ja porta quasi 30 anys. De cara a aquesta nova campanya, persones com Marina, Ferran, Alba, Laia, Cheickh, Borja, Andrés, Joan han aterrat al club per juntar-se amb altres entrenadors que ja porten més anys i que de segur sumaran per a aconseguir objectius com els que el CB Genovés treballa.

Segons apunten des del CB Genovés, comença una temporada diferent per a un club que cada any busca ensenyar a estimar un esport amb gran potencial per transformar la societat, formar jugadors i jugadores que vagen per la vida pressumint de ser-ho. Una temporada diferent, però amb uns objectius ben clars, i tot rodejat d’un grup d’entrenadores i entrenadores amb un gran potencial humà.