El club aposta pel lema: “Primer les persones i després el bàsquet”

No és casualitat que un club com el C.B. Genovés vullga posar en valor a les seues entrenadores i entrenadors. El club ha crescut sempre marcant una línia de treball a la qual s’han aferrat totes les entrenadores i entrenadors i en les que el propi club sempre ha cregut. Persones que porten molts anys, primer com a jugadores i jugadors, i després, com a persones al càrrec d’equips que, malgrat tots els entrebancs, han aconseguit reunir a més de 120 xiquetes i xiquets en totes les categories, tant en la línia femenina com masculina. Un club amb uns valors que posa sempre per davant les persones que els resultats.

“El que marca la diferència entre dos professionals brillants són les seues qualitats personals. D’aquesta manera, el que diferencia a dos molt bones entrenadores/s són també les seues qualitats personals. D’això vol presumir el nostre club, de tenir a grans persones al front dels seus diferents equips. Un grup que fan que passen les coses per transformar la societat i en el que constantment treballen per a que a les jugadores i jugadors els succeïsquen coses increïbles”, un discurs que el club intenta fer visible en el seu dia a dia.

El club es sent orgullós de veure que jugadores i jugadors que han format part del club des de ben menudes volen continuar realitzant tasques d’entrenadores. Ens fa veure que el treball durant aquestos anys ha estat profitós i, al mateix temps, ens assegura un club amb aquestes idees per a anys.