Ferran Pizcueta protagonitza un acte que tindrà lloc el dia 11 de novembre a les 19:30 hores

El CB Genovés, després d’un temps amb tants entrebancs i tantes dificultats ha tornat a les pistes amb un gran nombre de xiquetes i xiquets que utilitzen el bàsquet per fer esport. Un nombre de jugadores i jugadors que omplin els 17 equips amb els quals el club compta per a la temporada 2021-22.

D’aquesta manera, i començant una nova línia d’influència sobre les entrenadores i entrenadors que seran rellevants en la formació a curt termini dels més menuts i menudes, ha convidat a Ferran Pizcueta, actual entrenador de planter del València Bàsquet per exposar una xerrada que porta per títol Entrenar fora de la pista. Un títol que ja per si ofereix una idea de l’important que són els missatges que es donen en els clubs a totes aquelles persones en edat de formació, i que en aquest cas fan servir el bàsquet com a una ferramenta per a créixer, no tan sols a nivell basquetbolista, sinó també com a persones.

La xerrada, destinada a entrenadores i tècnics, però també a pares i mares i jugadors i jugadors serà el dijous dia 11 de novembre a les 19.30 de la vesprada a l’auditori municipal.

Amb aquesta activitat el club pretén iniciar una sèrie de sessions formatives que justifiquen la línia que porten treballant des de fa unes quantes temporades.