Els cordons dorats ja formen part de les jugadores i jugadors del club

Diversos factors han fet que el CB Genovés es trobe en el camí d’un projecte solidari que té com a finalitat traure financiació per a la investigació de la leucèmia infantil. Un projecte com el de la fundació “uno entre cien mil” fa que es troben dos jugadors ben diferents, amb molta distància evidentment però amb un factor comú, recaptar fons per la investigació, i tots dos amb el bàsquet com a fil conductor. Ricky Rubio pot ser siga un dels més mediàtics que han col·laborat en aquesta campanya, però per nosaltres el jugador referent que ho ha fet possible ha estat Ruben, un jugador que amb el poc temps que ha format part dels nostres equips ha despertat moltes inquietuds i al final introdueix al CB Genovés en una campanya com aquesta. Dos jugadors que recorren un mateix camí, però des de posicions ben diferents. 

El CB Genovés de la mà d’Encar Sanchis, mare acollidora de Ruben, ha participat en el repte d’aconseguir la venda de 1000 cordons (al final han estat més de 1500) la qual cosa ha suposat més de 400 hores d’investigació sobre la leucèmia infantil.

Des del club es mostren molt agraïts a Encar Garcia per haver pensat en el CB Genovés com a col·laborador. Açò ha provocat el tornar a sentir a Ruben com a jugador del CB Genovés, malgrat viure a una altra població.