Paco Aragón aconsegueix la tercera posició en M-45 en Puerto de la Cadena

El passat cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre es van disputar dos proves d’orientació. Aquestes proves corresponien a la 12ª i 13ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i a la 7ª i 8ª prova de la Lliga del Sud-Est (LSE) i van estar organitzades pel club Murcia Orientación i acolliren a més de 500 orientadors. El CAX Orientació sols va poder desplaçar-se a la prova del diumenge en el Puerto de la Cadena en la cursa de Distància Intermitja on participaren Domi Fraile, Oscar Barberà, Paco Benito i Paco Aragón.

El CAX Orientació es  va trobar en una cursa on la velocitat era alta, tot i que al terreny predominava l’espart i altra vegetació que de vegades dificultava el desplaçament, així com fenoll molt alt que molestava a la visió i obligava als corredors ha ser més precisos en abordar l’apropament dels controls. També es podien veure molts camins i edificacions abandonades que permetien recolzar-se en l’elecció dels recorreguts com també una abundant xarxa de talussos i murs. També trobaren les típiques badlands amb abundants zones d’erosió de gran bellesa paisatgística algunes de gran alçada i pendent amb un terreny argilós i tou.

Malgrat ser un desplaçament complicat per al CAX Orientació, algun dels resultats han estat força positius. Destacar la tercera posició de Paco Aragón en la categoria M-45; Domi Fraile arribava en la 10ª posició en F-21B; Paco Benito, en la categoria M-21B, finalitzava en la 19ª posició; i, Oscar Barberà, en M-21A es deixava per marcar una de les balises del recorregut.

En la Lliga del Sud-Est (LSE), que està organitzada per les Federacions d’Orientació de Múrcia, Castella La Mancha i el País Valencià, el CAX Orientació suma un total de 1.371’46 punts i ocupa la 25ª posició en la taula d’un total de 38 equips. A hores d’ara, la classificació de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana no està publicada però des del CAX Orientació es confia en situar-se en la 8ª posició de la taula.