El CD L’Alcúdia de Crespins afronta un complicat desplaçament i el Llosa juga novament a casa

Després d’unes setmanes molt estranyes, aquesta jornada sembla que els tres equips de la nostra comarca a la Regional Preferent podran jugar els seus partits. Aquest matí no s’havia notificat l’ajornament dels duels previstos per a Canals, Llosa i l’Alcúdia de Crespins.

Demà a les 16:30 h està previst que la UD Canals torne a la competició després de tres jornades d’atur. El conjunt roget ha superat els casos de COVID-19 que els van fer parar l’activitat en la segona jornada, al que va haver d’afegir l’ajornament del partit de la passada jornada pels desperfectes ocasionats pel temporal al camp del Promeses Sueca. Després de tot açò, el Canals buscarà recuperar la bona dinàmica de l’inici de lliga per a superar a un equip potent com la UD Carcaixent.

A la mateixa hora, però com a visitant, jugarà el CD Llosa contra l’Olleria CF. Els de Rafi també tornen a la competició després de tres jornades sense jugar en ajuntar-se un possible contacte en un dels seus futbolistes, la jornada de descans per a ells, i positius per Covid en el rival de la setmana passada.

Per últim, diumenge a les 16:00 h està previst el duel entre la UD Alginet i el CD L’Alcúdia de Crespins. Els d’Alberto Talón afronten el segon partit d’aquesta temporada per a ells contra un rival que encara no coneix la derrota aquest curs.