El CD ACDC segueix cuer després de la huitena derrota de la temporada

El cap de setmana en la regional Preferent ens ha deixat un resultat positiu i un negatiu per als equips de la Costera.

La UD Canals va guanyar el seu partit davant l’Alcàsser CF amb una espectacular remuntada. Després d’encaixar un gol en el tram final del primer temps, els de Gabi van treballar de valent en la segona meitat per aconseguir un empat que no va aplegar fins al minut 81, gràcies al gol de Max. Eixa diana va donar ales a un conjunt roget que va completar la remuntada amb gols de Jordi Peiró, de penal, i de Manolo Vinaches, qui va marcar el definitiu 3-1.

Per contra, el CD L’Alcúdia de Crespins va patir una nova derrota en la seua visita al Juventud-Barrio del Cristo. Els de Marc Morillo es van quedar pràcticament sense opcions de puntuar faltant mitja hora de partit, tot i que un gol en pròpia porta al minut 62 els va fer donar un poc de vida, que no va ser suficient per a puntuar.