En Primera Regional, el CD L’Alcúdia de Crespins presenta la seua candidatura a lluitar per l’ascens després de guanyar al CD Ontinyent

El derbi comarcal en Preferent va acabar amb victòria de la UD Canals amb remuntada inclosa. El CD Llosa es va avançar molt prompte al marcador amb un gol d’Alberto i va aguantar per davant fins ben entrada la segona meitat. Passada l’hora de joc, els locals foren capaços de pegar la volta al partit amb dos gols en tres minuts, marcats per Gabri i Josep, per acabar imposant-se per 2-1.

Aquesta victòria trenca la mala dinàmica d’un Canals establert en la zona mitjana de la taula. Per contra, el Llosa torna a caure a l’última posició després de caure al Quatre Camins i es queda a cinc punts dels llocs de permanència.

En Primera Regional, el CD L’Alcúdia de Crespins presenta la seua candidatura a lluitar per l’ascens després de guanyar per 1-0 al CD Ontinyent. Per la seua part, el Moixent recupera sensacions amb una victòria per 3-2 davant un rival directe com el Ciutat d’Alcoi.

I en Segona Regional, al Grup 9, Racing 3 – Simat 3, Rafelguaraf 7 – Olímpic B 1 i Manuel 1 – Genovés 0. Al Grup 11, Vallada 2 – Albaidense 0 i Font de la Figuera 5 – Banyeres 0.