Els canalins es van retrobar amb la victòria imposant-se per 2 a 0 als de la Vall d’Albaida

La UD Canals el dissabte va rebre al SIA Benigànim en el que era un duel directe de la zona baixa de la classificació. Tots dos equips arribaven en una dinàmica molt negativa, era l’encontre en el qual tots dos buscaven el canvi de dinàmica. El Canals de Sergio Blasco es va imposar per 2 gols a 0 al Benigànim del tècnic xativí José Luis Vidal. Els canalins superen en la classificació als de la Vall d’Albaida.

L’Olímpic, ahir va rebre al Muro CF, l’equip cuer que arribava després de caure golejat davant l’Olleria (0-5). El que s’amblava que podia ser un partit fàcil per al CD Olímpic, no ho va ser. El de Marcos Camacho van plantejar un partit dur, amb marcatge individual a José Rueda que impedia que aquest entrara en joc amb facilitat, però que servia per a crear superioritats al mig camp. El domini del baló era per al CD Olímpic. La primera ocasió clara va arribar a la mitja hora de partit amb una rematada de cap d’Isra que és no va veure porteria i arribant a la fi de la primera part Ekedi va ser tombat dins de l’àrea i el col·legiat va assenyalar penal. Des dels 11 metres Aquino no va fallar i va posar l’1 a 0.

La segona part arrencava amb un guió similar, on la primera ocasió per a l’olímpic arribava a baló parat. Aquino al minut 60 va gaudir d’una bona ocasió que va aturar el porter. Quan faltaven 15 minuts per a la fi Migue era expulsat amb roja directa per tallar una contra i els de Xavi Candel es quedaven amb un home menys. El Muro aprofitava els minuts de descontrol per arribar als dominis d’Enric que salvava una gran ocasió i Escribano en línia de gol treia un baló. Al minut 89 Rueda va tindre l’ocasió per a sentenciar, però de nou el Porter ho va evitar. Ja al temps d’afegit Isra també va veure la cartolina roja. Tres punts que juntament amb la resta de resultats deixa a l’Olímpic amb 5 punts d’avantatge respecte al Castellonense.