L’Olímpic va golejar al Promeses Sueca en un partit de ple domini setabense

La UD Canals va rebre el dissabte en el Quatre Camins al CD Dénia. Els de la Marina Alta arribaven a Canals per sumar i seguir a mitat taula. Els locals necessitaven sumar d’urgència per sumar i eixir a poc a poc de la zona baixa. A pesar del seu lloc a la classificació l’equip de Sergio Blasco competeix tots els partits. No es va moure el marcador durant el transcurs dels primers 45 minuts, però ja al segon temps Sergio Fuentes al minut 62 avançava als seus al marcador. El Canals va defendre el resultat al llarg del segon temps, però una vegada més li van sobrar els últims minuts. Josep Ronda al minut 89 empatava el partit i ja en el temps d’afegit Lucas feia el segon per donar-li la volta a l’encontre. Els últims minuts van ser fatídics per als de la Costera que s’enfonsen en la classificació ocupant la penúltima posició.

L’alegria dels nostres equips a la preferent va ser per al CD Olímpic que ahir es retrobava amb la victòria en la Murta davant el Promeses Sueca. Finalment, Xavi Candel no va poder comptar amb Ekedi al no estar la llicència tramitada per la FFCV i el juvenil Alvaro Mateu va ser titular. Les primeres sensacions que va deixar l’Olímpic només sonar el xiulet inicial era de màxima intensitat. Als tres minuts de joc Vicent donava un baló a Rueda i aquest després de dos regats va disparar a porteria per a posar l’1 a 0. El partit es posava molt prompte de cara per als blanquets. Alvaro, el jugador juvenil, ho va intentar de cap al minut 7. Poc després era Aquino qui amb la cama menys hàbil va enviar un llançament massa creuat. El perill ofensiu dels xativins era constant sobretot per banda dreta però sense la fortuna per ampliar distàncies al marcador. Al minut 40 va arribar una centrada des de la dreta que va retrucar dins l’àrea I el baló va caure per a Llorenç que va posar l’esferic en l’escaire per anotar el segon. Els visitants es quedaven amb un home menys per expulsió d’un dels seus jugadors per reiterades protestes al col·legiat. Abans de anar cap als vestidors Aquino enviava el baló al pal.

La segona part arrencava amb el control de l’esfèric Per part dels de Xavi Candel amb tímides aproximacions a la porteria rival. Al minut 56 una jugada col·lectiva servia perquè Fuster posara el 3 a 0. Tan sols 4 minuts després Aquino enviava el baló al fons de la xarxa per a posar el definitiu 4 a 0. L’Olímpic amb un resultat tan favorable va donar descans alguns dels seus jugadors i el Promeses Sueca va acabar l’encontre amb 9 efectius després de produir-se una lesió i haver esgotat tots els canvis. Tres punts per als de Xàtiva per seguir a la tercera posició.