La tanda de penals va decidir al campió de l’eliminatòria

Ahir el Canals va disputar el partit corresponent als huitens de final de la Nostra Copa. En aquesta competició els de Sergio Blasco havien deixat enrere equips d’un gran potencial.

El Quatre Camins presentava un ambient de play-off per aquest partit on els Canals va rebre a l’Aldaia, equip del grup nord de la Lliga A Punt Comunitat. El fort vent també va estar present durant tot el partit, un factor que per a uns i per a altre va dificultar el seu joc.

L’encontre arrencava amb un Canals que va eixir endollat al partit buscant la porteria rival. Al minut 5 els locals es van avançar al marcador quan Nacho Sarasol va rematar de cap des de dins de l’àrea una potent treta des de la banda dreta. Amb l’1 a 0 van continuar arribant aproximacions i ocasions de gol per a tots dos conjunts, però amb un Canals amb les idees més clares. A pocs minuts per arribar a la mitja hora de joc, l’Aldaia empatava l’encontre en aprofitar un bon passe filtrat que la defensa canalins no va poder evitar. Amb l’empat a 1 es va arribar al descans.

Després de passar pels vestidors el Canals va haver de lluitar contra algunes decisions arbitrals que no van agradar al Quatre Camins que reclamava el mateix criteri per a uns que per a altres. Al minut 53 la àrbitra del partit va assenyalar penal favorable als visitants, una pena màxima molt rigorosa i protestada, però que l’Aldaia va aprofitar per a capgirar el marcador. Sergio Blasco va menjar la banqueta i el Canals va donar un pas més endavant per buscar el gol de l’empat amb un Aldaia que volia aprofitar l’empenta local per a sentenciar l’eliminatòria. Al minut 84 va arribar l’expulsió per un jugador de l’Aldaia per una mancada en la cara de Peiró, amb aquesta situació el Canals va acabar de bolcar-se en atac. Ja al minut 90 i Alejandro Peiró deixava un baló de cara perquè Jordi Perió des de la frontal enviara el partit als Fons de la xarxa i d’aquesta manera posar el 2-2 que va enviar l’eliminatòria als penals.

Des dels 11 metres el primer equip a llançar va ser l’Aldaia i l’únic jugador que no va poder convertir el seu penal va ser Balotelli per tant els visitants es van endur la tanda de penals per 3-5. Un partit molt disputat i una competició, copera que ha gaudit de valent el Quatre Camins