L’activitat començarà el proper 3 de juliol i s’allargarà durant 4 setmanes

Una nova edició del campus Maria Pina aplega al Genovés després d’un estiu sense poder portar-lo a terme. El vincle entre l’actual jugadora del Valencia Basket i el municipi de la Costera es reafirma cada any i des del CB Genovés estan molt agraïts del privilegi de comptar amb un campus avalat per Maria Pina. 

El Genovés té, un estiu més, l’oportunitat de comptar amb un campus, gestionat per una de les millors jugadores estatals de bàsquet i una de les millors formadores. Un campus que començarà el proper 3 de juliol i que s’allargarà durant 4 setmanes en un pavelló que mantindrà l’activitat d’aquest esport en una temporada complicada.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la pròpia Maria (www.mariapina.pro) i de segur que, degut a la gran quantitat de seguidores i seguidors en que compta aquest campus, tancarà les inscripcions més prompte que tard.

El campus Maria Pina és un campus diferent, on la visibilitat a diferents aspectes d’àmbit social sempre estan present, la qual cosa dona un plus de qualitat i de complement en la formació de totes i tots. Un campus per gaudir d’un estiu formació i d’esport.