Des del CB Genovés remarquen el gran aprenentatge de tots els participants

Des del CB Genovés han aprofitat per a reivindicar la forma d’entendre un campus que s’obri camí mitjançant un esport que, al Genovés, pretén ser una ferramenta educativa per a les més menudes i menuts.

Segons exposen des del club, campus hi ha molts per tot arreu, però tan sols fa falta donar-se una volta pel campus de Maria Pina per veure que ens trobem amb una activitat completament diferent, en el que pot ser l’aspecte que més destaca no és un component tècnic del bàsquet, la qual cosa ja dóna una pista del que pot arribar a suposar formar part d’aquest campus. Veure eixa quantitat de xiquetes i xiquets de diferents edats compartint pista i aprenent uns d’altres és un seny d’identitat tan potent que és impossible que l’aprenentatge en valors quede al marge. Les emocions que comparteixen fan que es generen situacions que possiblement es queden per sempre.

“Emocionar-se és créixer i al final passar per un campus com el de Maria Pina suposa un creixement, evidentment pel que fa al bàsquet, però també en l’àmbit personal” comentava un dels responsables del CB Genovés.