L’activitat està sent un èxit donada la gran acollida

La vinculació de Maria Pina al poble del Genovés cada vegada és més estreta i prova d’això és la successió de vivències que es produeixen cada temporada. Després de l’intent de Nadal que no va poder tirar endavant, aquest campus de Pasqua és ja una realitat. Un campus que ha començat a rodar per primera vegada en unes dates inèdites. La vinculació entre el club i la jugadora cada vegada és més evident la qual cosa enorgulleix a un grup de persones que

cada any intenten utilitzar aquest esport per formar persones. “Campus com els de Maria són un plus per al nostre club, independentment de que les jugadores i jugadors que participen siguen del C.B. Genovés, per nosaltres és un privilegi poder mantenir aquest esport en dates com les de Pasqua o estiu. Maria aporta coses que nosaltres no ho podem fer i per això, sempre estarem agraïdes de que pense en el Genovés per poder fer els seus campus” afirmaven des del club.

Hores després d’obrir-se la inscripció es va haver de tancar per cobrir-se les places que s’ofertaven. Situació que diu molt del que es pot viure per part de les xiquetes i xiquets aquestos dies.

El Club Bàsquet Genovés, un dels grans beneficiats d’aquest Campus comentava que “al final no sabrem com agrair-li a Maria tot el que fa pel bàsquet del nostre poble tant de manera directa com indirecta. No és gens fàcil mantindré l’activitat d’un esport en període vocacional i Maria fa que el bàsquet en el nostre poble continue i de quina manera. Poder comptar en un campus de bàsquet al Genovés però fer-ho de la mà de Maria Pina és un privilegi. Sols tenim paraules d’agraïment per a ella, gran jugadora però millor persona. Maria arribarà el moment de deixar de ser jugadora, a molts anys vist per supost, però la Maria persona continuarà i nosaltres podrem presumir d’haver-la conegut. Moltes gràcies Maria per comptar amb el nostre poble”.